veelgestelde vragen

Heb je plannen om naar camping Kikmolen te komen of heb je al geboekt? Top.
We geven nog wat informatie mee die de incheck en je verblijf eenvoudiger en nog aangenamer maken.

 

 • Hoe verloopt het inchecken? Inchecken kan vanaf 10.30u tot 18uuitchecken gebeurt rond 11u. Haal je het echt niet om aan te komen voor 18u? Neem dan even telefonisch contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Kan ik komen kamperen zonder te reserveren? Dit kan, op voorwaarde dat er een plek vrij is. Ons advies is om zeker tijdens de feestdagen in het voorjaar wel tijdig te reserveren. Dit kan het makkelijkste via de boekingsmodule. 
 • Kan ik een specifieke plaats reserveren? Het is niet mogelijk om op voorhand plaatsen aan te duiden. Na het inchecken brengen we je naar de plek. We proberen in de mate van het mogelijke wel altijd rekening te houden met je (zone van) voorkeur. Die mag je zeker kenbaar maken bij de reservering, er is ruimte voor opmerkingen wanneer je online boekt. Ook als je graag bij iemand anders in de buurt wil staan, kan je dat op die manier communiceren.   
 • Hoe verloopt de betaling? 
  Als je ruim op voorhand hebt gereserveerd via het boekingssysteem, kunnen het voorschot en het restbedrag per overschrijving betaald worden.
  Als het wat
  kort dag is, is het het makkelijkste om het totaalbedrag bij je aankomst te voldoen.
 • Hoe zit het met waarborgen? Bij aankomst ontvang je indien gewenst een slagboomchip (€20,- waarborg) en douchesleutel voor het sanitair en de afwas (€20,- waarborg en €10,- watertegoed). Deze waarborgen dienen cash betaald te worden aangezien deze ook cash geretourneerd worden bij het uitchecken.  De rest van het verblijf kan je met bankkaart of cash betalen.
 • Is er WiFi? Bij de receptie zijn WiFi vouchers voor 24 uur (€3,-) of 1 week (€15,- ) te koop. Download hier de handleiding voor het gebruik van de WiFi.
 • Zijn honden welkom? Honden zijn welkom bij camping Kikmolen. Ze zijn echter niet overal toegelaten. Er zijn kampeervelden die specifiek voor honden en hun baasjes bestemd zijn. Op deze plattegrond zie je duidelijk waar honden wel en niet toegelaten zijn. Honden mogen uiteraard niet op de ligweide of in het zwembad. Ook voor bezoekers of daggasten is het niet toegestaan om honden mee te nemen. Laat bij je reservering of bij de incheck zeker weten je één of meer honden bij hebt.
 • Wanneer is het zwembad geopend? Zwemmen kan in juli en augustus, wanneer het warm genoeg is en er voldoende redders aanwezig zijn. 
 • Kan ik ook komen zwemmen als ik niet op de camping verblijf? Jazeker, in juli en augustus ben je ook als daggast welkom om een frisse duik te maken. Tot en met 11 jaar betaal je € 3,- en vanaf 12 jaar: € 5,-. Deze prijzen gelden ook als je de camping bezoekt zonder te zwemmen.