GENIET IN HET HART VAN DE NATUUR

Onze mobiele vakantiechalets (huurcaravans) zijn luxueus ingericht en bevinden zich op ruime percelen.

HUURCARAVANS

Onze mobiele vakantiechalets (huurcaravans) zijn luxueus ingericht en bevinden zich op ruime percelen.

Ze zijn volledig ingericht met een gezellige zit- en eethoek, keuken, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee enkele bedden.

De zitbanken kunnen gebruikt worden voor twee extra slaapplaatsen. Iedere chalet heeft ook een toilet, wastafel en een douche.

Klik hier voor een overzicht met onze tarieven of reserveer nu.

CAMPER PLAATSEN

Voor campers hebben wij speciale plaatsen welke makkelijk bereikbaar zijn. U heeft geen behoefte aan alle faciliteiten welke onze camping biedt?

U komt misschien later aan of wilt weer vroeg op pad doordat u op doorreis bent en net het Nationaal Park Hoge Kempen of Maasmechelen Village heeft bezocht.

Op Kikmolen bent u van harte welkom, wij bieden u een veilige overnachtingsplaats en u kunt hiernaast ook nog eens gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen.

Bij het Camper Service Station kunt u uw vuilwatertank en chemisch toilet ledigen. Tevens kunt u hier opnieuw drinkwater inslaan.

 
 

Wij zijn trots u te kunnen mededelen dat wij het label “Kampeerautovriendelijk Logie” hebben verkregen.

Klik hier voor een overzicht met onze tarieven of reserveer nu.

 
 
 
 

TOERISTISCHE PLAATSEN

Comfortabel kamperen met alle mogelijke faciliteiten? Dat kan op een van onze 120 toeristische plaatsen! Op gezellige graspleintjes, zelfs met schaduw, kunt u uw eigen tent of caravan plaatsen.

De percelen zijn voorzien van voldoende elektriciteit en soms zelfs met eigen watervoorziening.

Op onze toeristische plaatsen kunt u zowel terecht voor één nacht als voor meerdere nachten. De ondergrond van onze plaatsen bestaat uit gras op harde zandgrond, dit heeft het voordeel dat water snel wegzakt en de grond erg veel draagkracht heeft.

Alle faciliteiten liggen binnen handbereik, kijkt u even op onze plattegrond.

Klik hier voor een overzicht met onze tarieven of reserveer nu.

Krijgt u dagbezoek? Bekijk de tarieven voor dagbezoekers.

 
 

DIVERSEN

SEIZOENSGEBONDEN

U wil zich niet binden aan een bepaalde streek en toch voor langere tijd genieten van prachtige natuur, eindeloos wandelen en fietsen? Dan is een van onze seizoensplaatsen iets voor u!

Wij bieden diverse mogelijkheden aan:

Seizoensplaatsen
Voorseizoensplaats01-04 -> 30-06
Hoogseizoensplaats01-07 -> 31-08
Naseizoensplaats01-09 -> 31-10
Full Seizoensplaats01-04 -> 31-10

Klik hier voor een overzicht met onze tarieven of reserveer nu.

 
 

JAARPLAATSEN

Wilt u graag blijven kamperen maar bent u het vele reizen en het opbouwen en afbreken van voortenten beu? Of misschien heeft u als toeristische gast het wel zo erg naar uw zin op camping Kikmolen dat u hier vaker van de natuur en rust wilt genieten?

Speciaal voor u beschikken wij dan over jaarplaatsen voor sta- en toercaravans.

De jaarplaatsen starten eind maart en lopen door tot 31 oktober, zijn elk minimaal 100m2 groot en beschikken over privacy. Uiteraard is uw staplaats buiten deze periode gewoon bereikbaar.

Alle jaarplaatsen beschikken over elektriciteit (6A), waterkraantje, vuilwaterafvoer en in sommige gevallen over kabel tv.

Gebruik van de centrale voorzieningen zoals zwembad, restaurant, café, winkel, wasserette, speeltuintjes maar ook animatieteam voor de kinderen is natuurlijk inbegrepen.

Neem gerust contact met ons op over de nog beschikbare jaarplaatsen of laat u alvast op de wachtlijst plaatsen voor komend seizoen!

Klik hier voor een overzicht met onze tarieven of contacteer ons.