GENIETEN IN HET HART VAN DE NATUUR

Comfortabel kamperen met alle mogelijke faciliteiten

BOEK NU:

DE ULTIEME ONTSPANNING

Pal in het RivierPark Maasvallei, en aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen, ligt camping Kikmolen. De unieke locatie staat garant voor een brede waaier aan natuurpracht en maakt van de Kikmolen de ideale vertrekplaats voor fiets-of wandeltochten. Toe aan een dagje stad? Binnen een kwartiertje sta je in wereldstad

Maastricht! Uiteraard heeft camping Kikmolen alle faciliteiten die je van een hedendaagse camping verwacht.

LIMBURG FIETSPARADIJS

Limburg Fietsparadijs, zegt men wel eens. En dat is niet overdreven. Het gebruiksvriendelijke fietsroutenetwerk werd aangelegd in 1990 en is sindsdien hét voorbeeld geweest voor andere locaties, maar kent nergens zijn gelijke. De knooppunten leiden je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier naar de mooiste natuurpareltjes, pittoreske dorpjes en bruisende steden. Camping Kikmolen ligt pal op knooppunt 60. 

de natuur in al haar glorie

Start je wandeling aan de Kikmolen en geniet meteen van het gevarieerde natuuraanbod. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide. Grote waterplassen getuigen van een geschiedenis grind- en zandwinning. Hoge toppen bieden grootse vergezichten.

Ga zelf op stap of kies voor  extra beleving met een Nationaal Park Ranger, die je het park met een andere blik laat bekijken. Meer info? Vraag ons ernaar en we helpen je graag verder. 

JOUW COMFORT STAAT CENTRAAL